Стилът на бохемския шик е обичан от жените в зряла

...
Стилът на бохемския шик е обичан от жените в зряла
Коментари Харесай

Красиво лятно решение: рокли в стил бохос

Стилът на бохемския изискан е обичан от дамите в зрелост и това е разбираемо.

Това е универсално облекло, което постоянно е на мода, комфортно е, добре крие фигурни дефекти,  разрешава да сте истински. Този сезон си коства да обърнете особено внимание на бохо ежедневни рокли в този жанр. Те са спокойни, малко небрежни, ефектни и невероятни. Сама по себе си такава рокля е приключен метод.

Тази рокля е подобаващ както в всекидневието, по този начин и в уикенда.

1. 

2.

3.

Роклите бохо са обичани поради своята свободна, спокойна форма, тесни са, не парадират с нищо ненужно. Следователно те не могат да бъдат вулгарни, само че в тези рокли има доста женственост. Друго преимущество са естествените материали, синтетиката не се употребява в бохо. Така че през лятото ще бъде доста комфортно.

4.

5.

7.

Не можете да се ограничите до монофоничните модели, а се обърнете към ярки нетривиални рокли, декорирани комплицирано. В бохо има доста многослойни модели – това към този момент е в наклонност.

8.

9.

Роклите в тази посока могат да бъдат включени в изображения от други стилове, изключението е искра. Тези два стила са антагонисти и са противоположни един на различен. Бохо ежедневна рокля може да се носи за работа с мокасини и колан. Към театъра – с обувки на обувки и бижута.

10.

Тези рокли са универсални – главното е да ги подберете вярно.

Аксесоарите за такава рокля би трябвало да бъдат определени подобаващи: огромни, солидни в етнически жанр, ръчно направени. Те могат да бъдат дейни цветни или неутрални, според от изображението. Брошки, пръстени, висулки, обеци са подобаващи – само че те би трябвало хармонично да се вписват в облика.

11.

Не забравяйте, че ежедневният жанр на бохо наподобява добре единствено на добре поддържани, елегантни дами.

12.

13.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР