Стефан А. Щерев, когото познаваме най-вече от БНТ, където води

...
Стефан А. Щерев, когото познаваме най-вече от БНТ, където води
Коментари Харесай

Сензация със звезда на БНТ! Дали е възможно

Стефан А. Щерев, който познаваме най-много от Българска национална телевизия, където води утринното предаване „ 100% будни “, има нова жена в живота си. Това стана ясно по време на церемонията на „ ИКАР 2023 “, на която той получи две награди.

По време на цялото събитие Щерев беше с непозната за обществеността брюнетка, с която не интимничеше обществено, само че това е обикновено за хората на над 40 година
-->
Именно с тази жена той се е прибрал от Наградите, като забавното е, че двамата са взели тролей номер 9. Явно Стефан Щерев не се има за огромна звезда, че да не може да употребява градския превоз.

В момента Щерев е на 48 година Той изкара 13 година с Ирмена Чичикова, от която обаче по този начин и не се снабди с правоприемник.

Всъщност, преди да навърши 40 година, Стефан Щерев изрично отхвърляше да става баща. После му се появиха някакви такива стремежи, само че Ирмена го изостави и той остана без жена.

Преди 3 години се появиха информации, че Стефан се е сгодил за Яна Грудева, само че и там нищо не излезе, написа Уикенд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР