Статия в една от най-влиятелните медии в Брюксел – Юрипортър“,

...
Статия в една от най-влиятелните медии в Брюксел – Юрипортър“,
Коментари Харесай

ЕВРОПА ГРЪМНА: „Срам“! ВСС взима главата на Гешев, докато разследва „Барселонагейт“

Статия в една от най-влиятелните медии в Брюксел – „ Юрипортър “, разгроми Бойко Борисов, ГЕРБ и продажния Висш правосъден съвет. Заглавието на публикацията е: „ Срам! Висш съдебен съвет взима главата на Гешев, до момента в който той е в Страсбург за „ Барселонагейт “.

Реклама

Две седмици откакто изиска имунитета на някогашния министър председател Бойко Борисов поради къщата в Барселона, основният прокурор на България Иван Гешев ще бъде изслушан в Европарламента в Страсбург за така наречения скандал „ Балселонагейт “. Това ще се случи на 13 юни.

Очаква се той да даде доказателства за скица за пране на пари, осъществена от Борисов.Гешев към този момент изиска имунитета на някогашния министър председател, само че той плахо отхвърли да го даде, написа „ Юрипортър “.

Според изданието на чуването на Гешев ще участват голям брой НПО-организации и международни медии. „ Юрипортър “ твърди, че следва предяване на най-малко още едно обвиняване против Бойко Борисов и наново искане на имунитета му. Обвинението щяло да е обвързвано с изнасяне на парични потоци в посока Близкия Изток.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР