Статистиката на браковете и разводите в света е разочароваща: хората

...
Статистиката на браковете и разводите в света е разочароваща: хората
Коментари Харесай

16 звездни двойки, които преминаха през огън и вода и все още са щастливи заедно

Статистиката на браковете и разводите в света е разочароваща: хората се женят по-рядко и се развеждат по-често. Но това значи ли, че хората стартират да не помнят какво е любовта? Има обаче звездни двойки, които потвърждават противоположното. Те са дружно от десетки години и не престават да наподобяват все по този начин щастливи. Вижте кои са 16-те двойки с най-дълъг брак.

1. Елизабет II и принц Филип – 73 години дружно

С бъдещия си брачен партньор Филип Маунтбатън Елизабет II се срещнала, когато била още тийнейджърка, а няколко години по-късно се оженили. Въпреки обстоятелството, че в “официалния ” живот принц Филип постоянно е в сянката на жена си, вкъщи той е същинският глава на фамилията.

2. Алис и Шерил Купър –  44 години дружно

Алис Купър бил доста влюбчив в младостта си. Така един път сърцето на рокера бе извоювано от танцьорката от шоуто му Шерил Годард, за която се дами през 1976 година. И макар компликациите, които срещнаха в живота си и даже развода, двойката Купър остана дружно.

3. Джеф Даниелс и Катлийн Розмари Тридо – 41 години дружно

От 1979 година Даниелс е женен за приятелката си от гимназията Катлийн Розмари Тридо, с която се среща в гимназията. Те вземат решение да се оженят, когато са на 24, и вършат женитба в петък 13-ти. Те имат 3 деца: двама сина Бенджамин и Лукас и щерка Нели.

4. Брайън Кранстън и Робин Диардън – 33 години дружно

Двойката се срещна на снимачната площадка на кино лентата “Въздушен вълк ” през 80-те. И през 1993 година те към този момент имат щерка Тейлър.

5. Кевин Клайн и Фийби Кейтс – 31 години дружно

Двойката се срещна, когато и двамата бяха на прослушване за кино лентата „ Голямо отчаяние “. Във кино лентата влиза единствено Кевин. Двойката взема решение да се ожени през 1989 година и скоро им се раждат деца: Оуен и Грета.

6. Бон Джови и Доротея Хърли – 31 години дружно

Джон и Доротея са другари от учебното заведение. Въпреки многото почитатели, Джон се оказа моногамен. Двойката се омъжила непринудено: отишли на разходка в Лас Вегас, където узаконили връзката си. Този съюз стана благополучен, двойката има 4 деца.

7. Стивън Спилбърг и Кейт Капшоу – 29 години дружно

Бракът на Стивън с Кейт беше вторият за него, те се ожениха през 1991 година, а връзката им стартира през 80-те, когато той я снима във филм за Индиана Джоунс. Голямото им семейство има 7 деца.

8. Уорън Бийти и Анет Бенинг – 29 години дружно

Анет Бенинг и Уорън Бийти са женени от 29 години, а за първи път се срещат през 1990 година, на снимачната площадка на „ Бъгси “. Двойката има 4 деца: 2 дъщери и 2 сина.

9. Джулиан Мур и Барт Фройллих – 24 години дружно

Връзката стартира през 1996 година на снимачната площадка. Те се познавали и преди, само че се харесали едвам тогава. Отначало живеели в цивилен брак, само че през 2003 година публично записали връзката си.

10. Кейт Бланшет и Андрю Ъптън – 23 години дружно

През декември 1997 година Кейт се омъжи за сценариста Андрю Ъптън. Двойката узакони връзката си година след началото на романа. Те се срещнаха на снимачната площадка и оттогава  не се разделяха.

11. Снуп Дог и Шанте Броду – 23 години дружно

Известният рапър е образцов фамилен мъж. Той се срещна с бъдещата си брачна половинка в учебно заведение и двамата се подписаха през 1997 година, когато Шанте към този момент очакваше второто си дете. През 2004 година те не съумяха да преодолеят рецесията в връзките и подадоха молба за бракоразвод, само че се събраха още веднъж през 2005 година, когато щерка им се разболя съществено. И след 4 години те още веднъж подписват легален брак.

12. Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин – 23 години дружно

Актьорът е бил женен три пъти и последният брак се оказа най-силен. Двойката е дружно от 1997 година и макар доста сложния старт на връзката, те вървят ръка за ръка към този момент 23 години.

13. Чък Норис и Джина О’Кели – 22 години дружно

Бракът с Джина беше вторият за Чък Норис. Той беше разведен от няколко години, когато срещна момиче на снимачната площадка на кино лентата „ Уокър “. Двамата се ожениха през ноември 1998 година

14. Майкъл Дъглас и Катрин Зета-Джоунс – 20 години дружно

Двойката се срещна на премиерата на „ Маската на Зоро “. Говори се, че Майкъл Дъглас се влюбил в Катрин незабавно и по всевъзможен вероятен метод я ухажвал. През декември 1999 година двойката се сгоди, а през ноември 2000 година узакони връзката си.

15. Ейми Адамс и Дарън Льо Гало – 19 години дружно

В любителско театрално студио в Лос Анджелис  Ейми Адамс се срещна с професионалния художник Дарън Льо Гало през 1999 година. Младите хора започнаха да се срещат, по-късно 14 години живееха в цивилен брак, а публично се ожениха едвам през 2015 година.

16. Маги Джиленхол и Питър Сарсгард – 18 години дружно

Двойката води много затворен метод на живот, тъй че малко се знае за тях. Двамата се срещат с помощта на брата на Маги Джейк през 2002 година, а се ожениха през 2009 година. Отглеждат 2 дъщери.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР