Стартира националният конкурс Кмет на годината“ 2022, организиран от Kmeta.bg.

...
Стартира националният конкурс Кмет на годината“ 2022, организиран от Kmeta.bg.
Коментари Харесай

Гласуваме за Кмет на годината до 30 септември

Стартира националният конкурс „ Кмет на годината “ 2022, проведен от Kmeta.bg.

В десетото юбилейно издание всички български жители могат да оценят работата на градоначалниците с гласоподаване в платформата Kmetnagodinata.bg.

Гласуването ще се организира от 0.00 ч. на 15 септември до 23.59 ч. на 30 септември, единствено от IP адреси от България.

В конкуренцията имат право да вземат участие всички 265-има кметове на общини в страната. Изключение тази година е направено единствено за община Вълчидол, област Варна, където сега ръководи изпълняващ длъжността кмет и предстоят частични локални избори през октомври.  

Категориите в състезанието „ Кмет на годината ” 2022 са: Кмет на годината ; Кмет на гражданите; Смарт сити; Зелена община; Градска среда; Туризъм и култура; Развитие на спорта.

Всеки може да гласоподава за своя любимец единствено в една от петте профилирани категории, както и да даде поддръжката си в една от двете съществени категории – Кмет на годината или Кмет на жителите.

Стара Загора и кметът Живко Тодоров са носители на няколко от влиятелните оценки на състезанието. В предходното издание заслужиха наградата в категория „ Култура и туризъм “, както и „ Kмeт нa гoдинaтa за мандат 2015 – 2019 “, през 2018 година – „ Smart City ”, през 2017 година – „ Кмет на жителите “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР