Старши треньрът на Стефан Генов отговори на нападките, които наставникът

...
Старши треньрът на Стефан Генов отговори на нападките, които наставникът
Коментари Харесай

Стефан Генов отговори на треньора на Саяна: Такива моменти не могат да ме провокират

Старши треньрът на Стефан Генов отговори на нападките, които наставникът на Саяна Живко Желев насочи към водача в Югоизточната.
Специалистът, който е отпред на хасковлии, съобщи, че тимът на Крумовград е задоволително мощен и няма потребност да прибягва до външни намеси, с цел да печели своите дуели.
 Треньорът на Саяна с офанзива по Левски (Крумовград): Най-важният им футболист е Асен Караславов   Треньорът на Саяна с офанзива по Левски (Крумовград): Най-важният им футболист е Асен Караславов  
Той дефинира, че Асен Караславов е " най-важният футболист " на Левски (Крумовград) и че нещата се вземат решение отвън терена.
Стефан Генов разкри, че Караславов и изпълнителният шеф на Ботев (Пловдив) в оставка Даниел Серехидо оказват помощ организационно на намиращия се преди всичко на Югоизток.

" Не желая да обръщам внимание на тези работи. Имам тъкмо избрана цел и задания и не желая да се разконцентрирам. Гледам си моята работа, която не е напълно лека. Да, несъмнено ще има удари под кръста.
Ние сме професионален тим, тук изискванията са положителни. Преследваме си нашата цел и не се вълнуваме от сходни хипотези. 
Трябва него да попитате какво се крие зад тези негови думи. Не знам какво има поради ", показа Генов пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР