Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се появи пред Националната спортна

...
Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се появи пред Националната спортна
Коментари Харесай

Стойчо Младенов се появи на протеста срещу БФС

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се появи пред Националната спортна база в Бояна, с цел да поддържа последователите на „ алените “ в упоритостта им да упорстват за оставката на Борислав Михайлов и сътрудниците му от управителните постове в БФС.

Той сподели пред публицистите, че участва в ролята си на футболен ентусиаст, който е угрижен за бъдещето на спорта у нас.

„ Едните имат 40-годишно другарство, другите 20-годишно другарство, трети имат ползи. На едни се оказва помощ за стадион, на други се взимат количество финанси, като санкции и тям сходни. На тези, които се оказва помощ, те са с тях, само че не би трябвало да бъде по този начин. В края на краищата би трябвало да има един почтен футбол на всяко едно равнище, тъй като виждаме кой командва комисиите, кой ги провежда. Кой мислите, че предложения Кашай? Кой мислите, че му заплаща заплатата? Това са неща, които са изцяло ясни на всички “, сподели Младенов, представен от Gong.

Протестът против БФС започва през днешния ден, само че няма разгласен край, като се възнамерява непрекъснато да останат хора в палатките, които да упорстват за оставката на Михайлов.

По-рано и Димитър Бербатов се появи, като показа, че е бил поканен от уредниците в ролята му на единствен действителен съперник за най-важния административен пост в българския футбол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР