Още по темата Т-маркет таксуват вече и малките торбички Да

...
Още по темата Т-маркет таксуват вече и малките торбички Да
Коментари Харесай

След смъртта на англичанина – какво казаха охранителите

Още по тематиката Т-маркет таксуват към този момент и дребните торбички Да сте видели Васил Найденов на София Прайд? МвНР: Напуснете незабавно Ливан
След гибелта на англичанин в пловдивската болница „ Св. Георги “ – частната охранителна компания с позиция до Българска национална телевизия.

Според нея охранителите са работили професионално и са потърсили съдействието на полицията, с цел да се оправят с буйстващия пациент, който умря по-късно в здравното заведение.

От компанията пишат, че два екипа с гардове са реагирали на повикване с паник бутон от незабавния бранш в болничното заведение.

На място разкрили англичанина в очевидно нетрезво положение, който се държал надменно, обиждал с нецензурни изрази на британски език и правел опити да нахлуе в лечебното заведение, откакто към този момент е бил прегледан в него.

Според версията на охранителната компания при прикосновение с един от охранителите, под въздействие на алкохола, той изгубил равновесие и паднал на земята.

Случилото се е снимано от охранителните камери, а записът беше публикуван в медиите.

Според охранителите след диалози с медиците извиканият полицейски екип решил, че казусът не изисква тяхната интервенция.

Двадесет минути по-късно пациентът бил качен на болнична количка и настанен в болничното заведение. Прокуратурата към този момент стартира следствие, а в болничното заведение тече вътрешна инспекция по случая.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР