Старши треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов даде нетрадиционна пресконференция

...
Старши треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов даде нетрадиционна пресконференция
Коментари Харесай

Стойчо Младенов атакува остро БФС: Режат ни най-нагло и безпардонно!

Старши треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов даде нетрадиционна конференция преди първия полуфинал за Купата на България против Славия на следващия ден. Преди да стартира да приказва всъщност, експертът пожела да покаже къде съгласно него е ощетяван отборът на „ червените” напролет.

Младенов направи скандално изявление, като съобщи, че родните съдии им е „ подредено да демонстрират картони на ЦСКА.”

Наставникът на ЦСКА бе подготвил особено видео, в което подчертава върху съдийските отсъждания в разнообразни мачове на отбора му.

" Влизаме в най-важния цикъл от шампионата. Подготвили сме изненада, да загреем и да си напомни терора против ЦСКА и да отправим предизвестие към ръководещите българския футбол. Поемам отговорността за неприятните резултатите, само че ние не сме слепи ", сподели Младенов.

Той извади обстановки с искания за неотсъдени дузпи против Левски, Ботев Пловдив, Черно море и отсъдени многочислени картони.

" Има ли тендеция? Има тендеция. Пак ли би трябвало да приказвам за инструкция. Искат да ни изкарат, че не разбираме от футбол и сме кьорави. Има разпореждане съдиите да демонстрират картони на ЦСКА. Имаме над 70 картона. Това го знам от арбитър. Този арбитър ми сподели, че имат разпореждане и в случай че не демонстрират картони на ЦСКА, ги санкционират ", сподели Стойчо Младенов.

" При изгонването ми реагирах за погрешно отсъдено нарушаване и съдията ми сподели картон и безочливо ме гледа 30 секунди и аз използвах нецензурни думи по негов адрес и той ме изгони. После осъзнах, че съм сбъркал и му се извиних след мача. В момента, в който се доближихме на 2 точки до Лудогорец и нещата станаха рискови ", сподели Младенов.

Стойчо Младенов призна, че не комуникира със притежателя на клуба Гриша Ганчев.

" До декември месец беше наслаждение за мен да споделям с Ганчев. Знаем се от дълго време, още като бе герой, а аз футболист, само че след декември се случиха неща, които ни отдалечиха. От много време не си приказваме ", показа Младенов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР