Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев в поредна пресконференция бе

...
Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев в поредна пресконференция бе
Коментари Харесай

Любо Пенев: Съдиите не са виновни, а поръчителите от офисите в Бояна

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев в поредна конференция бе запитан за съдийството в дуелите на "Червените " и за следващ път експертът не спести това, което мисли. Пенев непосредствено съобщи, че не реферите са най-виновни, а "поръчителите ", идващи от "едни офиси до Бояна, явно имайки поради управлението на БФС.

"Не минава моя конференция без съдиите. Вие ме питате, аз давам отговор. Като виждам нередности, няма да си мълча. Във всички спортове има правила. За утрешния арбитър - те не са най-виновните. Най-виновни са поръчителите. Поръчката идва тук от едни офиси до Бояна, до Околовръстното шосе. Има други, доста по-виновни и по-отговорни. "

Относно рефера в реванша с Ботев Петър Костадинов, Пенев разяснява: "Очаквах да е и различен човек, най-вероятно е било случайност еднакъв да ни свири четвъртфинал, първия полуфинал. Точно знае какво да направи. Първият мач глоби Бикел, втория го гони. Той си знае, има си и цел, може би му е доста приветлив. "

"Който и да е, няма значение. Не ме разбирайте неправилно. Има хора, които вършат мнения върху нередностите, радват се, че не се съблюдават разпоредбите. Ще го разясня, имам право да дам това мнение, изисквам, че разбирам. Не желая да ми оказват помощ, само че не желая и моят тим да бъде ощетен, а това се случва всеки мач. Може и да е инцидентно. Гледам и тимовете. В едни мачове са кротки като агънца, в други ритат като катъри. Съдията не взима отношение, не пази футболистите. Това ми прави усещане и го споделям. "

"Готови сме, показахме, че сме подготвени. Играем добре и с 11, и с 10, не сме пробвали с 9, само че има време до края на сезона. Искам обективно съдийство. Има ли фаул, да се свири. Тъч, тъч, корнер, корнер, дузпа, дузпа, да се свири обективно, това желая аз. Много ли е? Гледаме другото състезание? Кое желаете? Испанско, британско? Те ще ги разкостят, няма да ги пускат дори да упражняват при едно такова съдийство. "

"Нашият тим е ощетен в доста мачове, би трябвало ли да вършим видео от 2 часа, с цел да се види. Говорете ми за футбол, в случай че не, си потеглям ", приключи Пенев със съдийската тематика.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР