Старши треньорът на ЦСКА говори след драмата срещу Гигант Съединение

...
Старши треньорът на ЦСКА говори след драмата срещу Гигант Съединение
Коментари Харесай

Илич: Срамен мач

Старши треньорът на ЦСКА приказва след драмата против Гигант Съединение в мач от 1/16-финалите в шампионата Sesame Купа на България. „ Армейците “ приключиха наедно 1:1 с отбора от Трета лига, само че в последна сметка завоюваха със 7:6 при осъществяването на дузпи.

„ Днес атмосферата бе отлична, имаше доста аудитория на стадиона, страхотна атмосфера. Искам да похваля тима на Гигант, който игра на 100 % от своите благоприятни условия. Имахме шанс при дузпите. За мен това е една лотария. Разочарован съм от нашето отношение към мача и най-много към това по какъв начин се представихме през първото полувреме, само че и в целия мач “, разяснява старши треньорът на ЦСКА. 

На въпрос дали тимът е подходил с неуважение, Саша Илич отговори: „ Със сигурност аз не съм подценил този мач. С оглед на показаното, очевидно играчите са го създали. Въпреки че и на тренировките говорихме, че нямаме качествата да взимаме елементарно нашите мачове.  Не желая да влизам в елементи за мача. Играхме против тим от Трета лига, който не отговаряше на нашата физическа подготовка “.

„ Единственото хубаво от днешния мач е, че видяхме че не можем да си взимаме елементарно срещите, в случай че не даваме повече от 100 % от опциите си. За мен този мач е неприличен, освен за клуба, само че и за самите играчи. Искам да кажа, че четири промени, които направих на почивката не бяха, тъй като това бяха най-слабите на терена. Катастрофално беше представянето ни в днешната среща, само че имахме шанс “, сподели Илич.

Старши треньорът на „ армейците “ приказва и за положението на Лазар Туфегджич: „ Има проблем. Получи травма в обстановката, в която играчът на Гигант получи втори жълт картон и за това взех решение да го заменя. Нищо хубаво няма да кажа в съблекалнята. Ще се съберем след няколко дни. Единственото хубаво от тази среща е, че разбрахме, че такива мачове не можем да ги взимаме по лек метод “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР