Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе изключително ядосан от

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе изключително ядосан от
Коментари Харесай

Загорчич: Това е срамно, правим абсолютни глупости

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе извънредно сърдит от своите футболисти и показаното от тях при загубата с 2:3 от Септември.

Тимът на Загорчич към този момент има 8 позволени гола в последните си два дуела и експертът призна, че играчите му са се отпуснали след запазването на мястото в Първа лига.

"Нямам думи, доста съм сърдит от днешния мач. Започнахме добре, само че се отпуснахме, а мачът не беше приключил ", съобщи наставникът на "белите ". "Има огромно разпределяне, откакто си запазихме мястото в А група. Това ме ядосва във футболистите. "

"Това ще остане вътре в съблекалнята. Някои неща, които не би трябвало да си разрешаваме. Два мача поред вършим безспорни нелепости, по тази причина си приказваме. Феновете са ядосани. Два мача да получим осем гола е срамно, за мен персонално е срамно. Ще си помислим какво да вършим нататък. Дано те са наясно какви нелепости направиха. "

"Малко да се успокоим и на следващия ден ще си приказваме. Налагани санкции какво значи? На мен ми се желае да виждам мъже на терена, показахме го първите 15 минути, по-късно за мен е прекомерно огромно разпределяне на тима и това е повода за загубата през днешния ден. "

"Няма по какъв начин да е удовлетворен от през днешния ден против Септември. Не сме говорили. Ще си приказваме и ще забележим какво ще стане. Ако демонстрираме този темперамент от последните два мача, нямаме късмет за седмото място. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР