Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо заяви, че е опитал

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо заяви, че е опитал
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Вече е мечта клубът да има пари и да купува различни футболисти

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо съобщи, че е опитал да остане спокоен при успеха с 2:0 против Фиорентина в мач от 18-ия кръг на Серия А.

" Знам, че доста пъти споделям някои остри думи, не съм светец. Фиорентина е добър тим и ни затрудниха оптимално даже и с 10 индивида. Ние се защитавахме добре и мисля, че контролирахме мача, само че бих желал да видя повече качество и убеденост с топката от моя тим ", разяснява Моуриньор в изявление за DAZN.

" Не чакам никой да дойде. Треньорите обичат да чуват, че клубът има пари и може да купи разнообразни футболисти, да построи необикновен тим, само че това е фантазия. Работил съм в клубове, които в някаква степен са били с лимитирани средства. Ние работим и ще продължим да го вършим с това, което разполагаме ", сподели още португалският експерт във връзка опцията за нови попълнения в Рома.

Моуриньо бе запитан дали е знаел, че обстановката ще бъде такава, когато стартира сезонът. " Не желая да приказвам доста за това. Само ще кажа, че е догатките за персонални проблеми сред мен и шефа са цялостна неистина. Не може да критикувате някой за това, че приказва намерено. "

Наставникът на Рома изясни и обстановката към завръщането на Пауло Дибала след спечелването на Мондиал 2022 с отбора на Аржентина. " Дибала изиска да се върне на 1 януари. Аз споделих, че тимът не може да завоюва против Болоня без него, тъй че желая да се върне на 29 декември. Той ми се обади на 27 декември и сподели, че пътува и на другия ден ще участва на тренировката. Това е Пауло, той е специфичен ", разкри Жозе Моуриньо.

" Благодаря и на Лоренцо Пелегрини, който се контузи преди три дни и даже сутринта не бяхме сигурни, че ще може да играе, само че постави изключителни старания да се включи за 75 минути. Благодаря му за това ", добави Моуриньо.
 Рома - Фиорентина 2:0 в мач от Серия
Вездесъщият Дибала приближи Рома до челните позиции в Калчото

" Вълците " нямаха компликации с Фиорентина - 2:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР