Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо направи силен коментар по

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо направи силен коментар по
Коментари Харесай

Моуриньо: Резултатът е фалшив и несправедлив, ЦСКА се бори и сражава

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо направи мощен коментар по адрес на ЦСКА и Стойчо Младенов след успеха с 3:1, която римляните реализирана в Лигата на конференциите.

" Резултатът е подправен, не е обективен. Ако погледнете мача, ще видите, че това не е мач, който трябваше да свърши 5:1. Дори при 3:1 те се бориха, сражаваха се, само че откакто останаха с 10 души, за тях беше доста мъчно. Отборът им ме изненада, Стойчо е доста добър треньор. Не бяха единствено контраатаките на ЦСКА, а цялата глобалност. Те градиха офанзиви с качество, Кери носи заплаха, имат положителни крила, имат добра цел в наказателното поле, те са добър тим.

Миналата година играх с Локомотив (Пловдив) и Лудогорец, ЦСКА е по-добър от тези тимове от предишния сезон. Направих доста промени в моя тим, само че не желаех да изгубвам стабилността - по тази причина оставих вратаря, Манчини, Пелегрини - значимо е да покажем почитание към състава. Трябва да опитаме да спечелим всичко - в случай че ние сме положителни, какво бихте споделили за Ювентус, Милан, Интер и Наполи. Те имат мощни тимове, ние градим малко по малко.

Стойчо беше приказен състезател, не беше младо момче, беше доста умел играч, беше чиста класа в моя тим Витория Сетубал. Топ класа беше, напусна по-късно, беше един превъзходен човек - знаех, че ще стане доста добър треньор, той има топ класа! Съжалявам, че изгубиха с толкоз, не го заслужаваха ", съобщи Специалист.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР