Старши треньорът на Рома – Жозе Моуриньо, даде пресконференция в

...
Старши треньорът на Рома – Жозе Моуриньо, даде пресконференция в
Коментари Харесай

Моуриньо в България: Изпитваме максимално уважение към Лудогорец, но сме дошли за победа

Старши треньорът на Рома – Жозе Моуриньо, даде конференция в Търговище, където е отседнал италианският тим преди дуела с Лудогорец в шампионата Лига Европа в четвъртък.

Португалецът изрече своето почитание към българския първенец, само че бе на мнение, че неговият отбор е пристигнал с мисълта единствено за победа. Въпреки това, Моу знае, че това няма да се случи по никакъв начин елементарно.

„ Трудно е да приказваме за любимци, изпитваме оптимално почитание към Лудогорец и ХИК. Много мъчно се вършат прогнози в този шампионат, както и в Шампионска лига. Нямам желание да спестявам играчи за шампионата, знаем какъв брой значим е този мач. Как ще играе Лудогорец ли? Трябва да сме подготвени на всичко, мъчно е да се каже. Лудогорец е отбор-експерт в Европа. Очакваме да е мъчно “, съобщи Мояриньо.

„ Искаме успеха, тъй като задачата ни не е да се върнем в Лигата на конференциите. Ще се опитаме да наложим нашата игра. Идваме в България за победа! Утре започваме при 0:0, до момента в който в Удине започнахме при 1:0 - това е разликата. Във футбола може да се случи всичко. Ето за какво моята реакция към момчетата беше много сдържана. Резултатът не беше подобаващ, Удинезе насочи четири удара към нашата врата “, сподели още португалецът.

„ Може би на следващия ден Лудогорец ще види какъв брой сме „ гладни “. Контузените ли? Не желая да приказвам по този въпрос. През предишния сезон спечелихме Лигата на конференциите и завършихме на шесто място в Серия А - по тази причина в този момент сме в Лига Европа. Нямаме други цели, с изключение на да приключим първи в групата “, показа още Жозе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР