Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че иска

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че иска
Коментари Харесай

Зидан призна, че иска Меси да остане в Барселона

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че желае суперзвездата на Барселона Лионел Меси да остане в Ла Лига откакто се появи информация, че аржентинецът желае да напусне каталунците. Меси има контракт до лятото на 2021-а, само че съгласно разнообразни източници шесткратният притежател на " Златната топка " обмисля възможна разлъка с Барса. След срещата на “белите” с Хетафе, в която момчетата на Зидан се постановиха с 1:0, французинът бе запитан по отношение на тези спекулации: “Не знам какво ще се случи, само че се надявам това да не стане, тъй като той е в това състезание и ние желаеме най-хубавото за Лигата”.

Серхио Рамос означи единственото попадение в мача от дузпа, като успеха изпрати Реал на 4 точки пред втория в класирането тим на Барселона. Зидан похвали капитана си, който записа 450-я си мач за отбора и означи деветото си попадениа за тази акция в Ла Лига. “Нашият капитан е водач на терена, само че и отвън него. Той е несравним състезател. Уникален е и знаем какво въздействие има върху всички останали. Щастлив съм за него и неговите голове, които означи от бялата точка. Пълен е с увереност”, разяснява французинът.

Зидан разяснява и положението на Рафаел Варан, който претърпя удар в главата и трябваше да бъде сменен през първото полувреме. “Точно в този момент не се усеща доста добре, тъй като беше ударен във региона на врата. Прибра се вкъщи и докторът ще го прегледа и ще разберем по какъв начин е на следващия ден. Няма да рискуваме с нищо. Бе мощен удар и на следващия ден ще се разбере тъкмо какво му има”, приключи експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР