Старши-треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, изненадващо благодари

...
Старши-треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, изненадващо благодари
Коментари Харесай

Тен Хаг благодари на Гуардиола и Сити след разгрома с 6:3 в „Манчестърското дерби“

Старши-треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, изненадващо благодари на Манчестър Сити за тежкото проваляне, което изживя с тима си през миналия уикенд, когато загуби с 6:3 гостуването си на „ Етихат “.

„ Подобни моменти са неизбежни през сезон. Победихме Арсенал и Ливърпул и това ни даде самочувствие, само че по-късно се изправихме против Манчестър Сити и бяхме върнати към действителността. Затова желая да благодаря на Хосеп Гуардиола и Сити за скъпия урок “, сподели нидерландецът по време на конференцията си преди гостуването на Омония Никозия в Лига Европа, представен от Sky Sports.

„ Червените дяволи “ наподобява ще би трябвало да изстрадат следващия си сезон, тъй като е очевидно, че огромна част от тима не дава отговор на условията на новия ментор, само че, с цел да се трансформират съществено нещата, ще е нужно време. Независимо дали това време ще бъде обещано на Ерик загар Хаг или който и да било различен управител. Това са процеси, които не могат да бъдат прескочени, без значение от една или друга популярна победа против водещите съперници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР