Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели очакванията си за

...
Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Генчев: Очаква ни труден мач, няма повишаване на духа след смяната на треньора

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев показа упованията си за конфликта с ЛАСК Линц в Лига Европа преди заминаването на “орлите” за Австрия. Разградчани отпътуваха за Линц от Летище Варна тази заран, а експертът акцентира, че чака извънредно сложен конфликт.

„ Очакванията са като във всеки мач на Лудогорец – за победа. Очаква ни доста сложен мач, против доста сложен съперник, който предходната година игра осминафинал против Манчестър Юнайтед, тази година в профил Спортинг Лисабон, тъй че чакаме извънредно сложен мач. Имаме съществени проблеми. Знаете, че Марин претърпя интервенция, Кешерю е контузен, Кирил Десподов е контузен, Драгош също… имаме много изчезнали футболисти”, разяснява Генчев.

„ Лудогорец би трябвало да бъде концентрирaн върху отборната игра и върху това, в което е най-силен нашия тим – самочувствието, което демонстрира на терена и метода си на игра. Не мога да кажа, че има кой знае какво повишение на духа в тима след треньорската промяна, защото в последните три мача имаме единствено една победа.

Лудогорец не е тим, който е привикнал да не печели постоянно. Във всеки мач чакаме победи и по този метод да се вдигне духа в тима. Наясно съм със състава, само че ще го разберете утре”, приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР