Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира нулевото равенство като

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира нулевото равенство като
Коментари Харесай

Мъри: Видимо не можем да вкараме повече от един гол

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разяснява нулевото тъждество като посетител на Септември на Националния стадион.

Според него проблемите в завършващата фаза са единствената причина за изгубените две точки. Той съобщи, че е удовлетворен от желанието на футболистите му и е видял каквото е изискал от тях. По думите на Мъри, в случай че липсва майсторство, би трябвало повече хъс и експанзия в наказателното поле.„ Грешната стъпка пристигна, тъй като не отбелязахме гол. Създадохме задоволително обстановки, само че неточни подавания и неакуратен финален удар. Това са слаби страни в нашата игра. Трябва да се подобрят тези съставни елементи, изключително завършващият удар. Видимо е, че не можем да отбележим повече от един гол, което демонстрира, че имаме проблеми. Футболистите се стараха доста, имаше предпочитание и тръпка. Липсваше ни последният удар “, сподели Стоилов.

„ Опитахме се да подсказваме, че би трябвало да се шутира по-спокойно, по земя поради терена. Всичките ни удари бяха вдигнати горе. Вижда се последните мачове, че не можем да отбележим повече от един гол. На този стадий нищо селекционно не можем да кажем. Ситуацията е както до момента “, добави той.

„ С малко повече експанзия в наказателното поле (можем да се оправим с проблемите в завършващата фаза). Като нямаш задоволително майсторство, би трябвало малко повече хъс. И с работа, няма какво друго да създадем “, сподели още наставникът на „ сините “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР