Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди мача

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди мача
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Като спечелим 2-3 мача и настава истерия

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде конференция преди мача на " сините " със Септември София в efbet Лига. Той разяснява както идния мач, по този начин и какво се случва вътре в клуба.

" Когато си направил отрицателен резултат или представянето не е било положително, би трябвало да си подготвен да реагираш. Това би трябвало да създадем на следващия ден и да покажем добра игра. Първото нещо, което би трябвало да създадем, е да си върнем динамичността, експанзията и желанието за победа ", сподели той.

" Говорих с играчите за това, което видях на мача със Славия. Ако това за вас е конско, за мен не е. Това е истината, която съм видял. Ще забележим на следващия ден на мача, това е най-хубавото място да покажеш че си схванал. Мястото е на терена. На приказки могат да се кажат доста неща, само че значимото е на терена. Няма какво да крием, ние сме на изпит всяка седмица. Там се вижда цялата истина. Футболистите би трябвало да покажат че са си взели поуките ", съобщи Мъри.

" Притеснява ме лъкатушенето в играта в отбрана. Ние сме един от постоянните тимове, най-малко съгласно мен в играта на отбраната. За мен е значимо да имаме неизменност там. Понякога имаме лека лежерност и позволяваме неточности, които се санкционират. Ако сме на нашето си равнище нямам никакво терзания за играта в отбрана. Трябав да имаме по-голямо предпочитание. Моето предпочитание и упоритости може би са били малко по-големи, само че аз се преценявам с това какво желае Левски. не считам да смъквам упоритостите, тъй като това желаят почитателите "

Мъри разяснява и отсъствието на Билал Бари:

" За да нямаме непотребни извинения, Левски има футболисти, които да заменят всяко неявяване. Бари се стараеше доста, в този момент футболистите които играят на тези функции ще се постарят да го заменят. Хората, които получават късмет за изява имат задоволително класа "

" Специално в мача със Славия видях спад в упоритостта и желанието на футболистите. Друг спад не видях. Уелтън особено има някои неравномерни полувремена, в случай че първото полувреме не беше доста положително, то във второто против Славия той сътвори най-вече рискове. Уелтън играе на едно положително равнище, към него нямам грам забележка. Без мотивация ти не можеш да бъдеш футболист на Левски "

" Септември заслужава почитание, както и притежателят им, те демонстрираха почитание към нас и почитателите ни. Трябва да вървим към позитивизъм. Вместо да отворим опциите на почитателите да гледат ние затавяраме вратите. В момнта Септември вършат жест и отваярят стадиона за почитателите. Все отново футбола е за последователите, а ние вършим всичко допустимо да няма такива - санкции, билети ", съобщи Станимир Стоилов.

" Имахме посещаване в клуба, само че хората си споделиха съответно и тъкмо каква е обстановката, аз каквото и да кажа е несериозно ", Мъри разяснява новините около United Group и Sport Republic.

" Kогато решат United Group, ще има някаква информация и тогава към този момент ще разясняваме. Не желая да предсказвам или да подлъгвам хората. Много тъкмо и ясно са си споделили хората, аз няма какво да прибавя "

" Ще се опитаме и ние на следващия ден да отговорим на Септември по младост. Ще се борим на следващия ден на терена, кой е по млад, пък към този момент резултата който е по-добър дано той да го вземе. Ние ще се борим да спечелим ", показа той.

" Лудогорец имат разнообразни години с разнообразни мачове и натоварване. Тази година показват България в Европа, за което би трябвало да го поздравим. Ако играят единствено в България по-трудно ще губят по няколко мача. Когато са ангажирани с Европа могат да позволен повече загуби. Ние би трябвало да се постараем след двете загуби, би трябвало да работим крепко. Две победи при нас донесоха доста безгрижно държание. Не сме като Реал Мадрид да печелим на ходом, ние би трябвало да играем всеки мач като край. След като си изгубил два мача посред София да имам огромни искания и да ви приказвам огромни обещания, би трябвало да съм прекомерно безочлив. Играем към този момент през 3-4 дни. Нашият клуб постоянно, когато победи 2-3 мача и настъпва някаква нервност към нас, в последна сметка ние би трябвало да можем да се оправяме и с това. Резултатите като ги няма - няма проблем "

" Утре в 20:30 е добър миг да покажем на хората какво сме дали обещание, тъй като не желая да приказвам от името на футболистите. Те би трябвало да го покажат на терена. Защото аз може и да имам фантазии и упоритости ", съобщи старши треньорът на Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР