Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев коментира победата с 1:0

...
Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев коментира победата с 1:0
Коментари Харесай

Генчев: Важно беше да спрем серията

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев разяснява успеха с 1:0 против Берое. По думите му най-важното е било да се спре отрицателната серия.

„ Изключително сме удовлетворени. Толкова дълга серия без победа, настроението в съблекалнята беше неприятно. Имаше огромно напрежение. Видя се и през днешния ден по време на мача. Голямо себераздаване. Борба до последно. Поздравявам момчетата. Пропуснахме 2-3 обстановки, само че най-важното беше да спечелим. Качествата са много по-големи на футболистите. Сигурен съм, че ще разпрострат капацитета си. Желанието през днешния ден беше огромно и излязохме спечелили “, сподели Генчев.

„ Няма футболист, който да не желае да побеждава. Берое също искаше. Беше значимо да прекъснем отрицателната серия. Успяхме да го създадем. Последните пет мача имат единствено една загуба. Много добър тим е и успеха е още по-ценна “, продължи той.

„ За мен е радостно, че тимът демонстрира прогресираща игра. В последните осем мача бяхме отбелязали единствено два гола. Днес още веднъж вкарахме и не допуснахме. Не би трябвало да си затваряме очите. Все още имаме доста работа в двете етапи на игра “.

„ Почти за всичко ще би трябвало да внимаваме против ЦСКА 1948. Почти от всяка обстановка могат да отбележат гол. Трябва да намерим най-краткия път да отбележим гол и да не позволяваме. Ще бъде мъчно, само че съм сигурен, че след днешната успеха самочувствието ще се повиши “, сподели още Генчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР