Старши треньорът на Истанбул Башакшехир Абдула Авджъ заяви, че футболистите

...
Старши треньорът на Истанбул Башакшехир Абдула Авджъ заяви, че футболистите
Коментари Харесай

Авджъ: Лудогорец е добър отбор! Тъжни сме, все едно сме загубили финал

Старши треньорът на Истанбул Башакшехир Абдула Авджъ съобщи, че футболистите са доста разочаровани от домакинското тъждество 0:0 против Лудогорец в срещата от първия кръг в група " С " на Лига Европа.

" Играчите са тъжни в съблекалнята, все едно са изгубили край. Нормално е, тъй като тук изградихме табиет да побеждаваме. Знаехме, че ще се надигнем против добър тим с опит в сходни мачове. Съперникът от шест години играе постоянно в Европа и умее доста добре да минава от отбрана към контраофанзива. Започнахме добре, само че не се възползвахме от основаните обстановки първоначално.

След почивката още веднъж успяхме да променим хода на играта в наша изгода. Владеехме топката в 65% от времето, отправихме повече удари, въпреки че не стигнахме до доста чисти положения. Просто трябваше да бъдем по-ефективни пред вратата на противника. Емре можеше да вкара незабавно след почивката, само че пропусна. Искахме и можеше да победим, само че това се случва във футбола. Трябва извлечем позитивното от този мач. Има още пет мача, в които ще можем да изправим грешката. Още в идващия мач против Брага ще опитаме да наваксаме пропуснатото " сподели Авджъ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР