Старши треньорът на е благодарен на , че е одобрил

...
Старши треньорът на е благодарен на , че е одобрил
Коментари Харесай

Куман: Имаме договорка с Меси след два месеца да говорим за бъдещето

Старши треньорът на е признателен на, че е одобрил назначението му и похвали въздействието му върху тима, макар че би трябвало да изтърпят най-лошия си старт на сезон от 33 години насам.

Меси съобщи, че младият тим на Барселона израства с всеки минал мач под управлението на нидерландския експерт. Каталонците изостават на 8 точки от водача Атлетико (Мадрид) и заемат 5-о място в класирането.

" Не съм сигурен дали това ме прави по-спокоен, само че съм му признателен, тъй като той е доста значим състезател за този клуб и в света на футбола. Така че всеки би се радвал човек като Меси да приказва добре за него и за работата му ", съобщи европейският първенец от 1988-а година на конференция.

" Но това не трансформира моето чувство. Аз се усещам както и преди, пробвам се да накарам тима да продължи напред. Това е преходна година с доста промени, само че той към момента е доста значима част от този тим и в случай че може да ни помогне да се подобрим повече за останалата част този сезон можем да бъдем щастливи ", добави той.

Ante la posible salida de Messi del, Koeman dijo que " lo que tenemos que hacer es sacar su mejor rendimiento en los partidos y ya veremos qué puede pasar "
— beIN SPORTS Español (@ESbeINSPORTS)
Попитан дали чака Меси да премине в след края на сезона, още повече там треньор става Маурисио Почетино, също аржентинец, Куман сподели: " Не мога да изразя мнение, в пресата се написа за такива неща. Само той си знае. Имаме сделка да седнем на подобен вид диалог след два месеца, в който ще разясняваме бъдещето и разновидностите. В момента нямаме аргументи за безпокойствие. "

Аржентинският талант, който влиза в последните 6 месеца от контракта си, на следващия ден няма да играе при семейството на поради контузия в глезена, само че евентуално ще бъде на линия за срещата с на 3-и януари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР