Старши треньорът на Ботев (Враца) - Антони Здравков, говори след

...
Старши треньорът на Ботев (Враца) - Антони Здравков, говори след
Коментари Харесай

Сухия: Допуснахме нелепи грешки, а ЦСКА е много класен отбор

Старши треньорът на Ботев (Враца) - Антони Здравков, приказва след загубата на врачани с 1:2 от ЦСКА. Той счита, че множеството отсъстващи от състава му са липсвали на отбора му и мачът е можело да се развие друго, в случай че те можеха да вземат присъединяване. Сред въпросните отсъстващи са нападателят на Ботев (Враца) Валери Домовчийски, който е контузен, и осъденият полузащитник на врачани - Аласан Н'Диайе.

„ Определено се получи равносилен мач. Показаха го на терена и двата тима. Допуснахме нелепи неточности, липсваше ни превъзходството в средата на терена и оттова пристигнаха проблемите. Имаше моменти, в които добре си подавахме, можехме да стигнем до гол, само че въпреки всичко ЦСКА е доста класен тим “, разяснява Антони Здравков.

„ Разбира се, че щеше да е по-различен мачът, в случай че нямахме отсъстващи. Домовчийски несъмнено липсва, знае да нападна, умее да играе с тил към вратата. Педро може да играе с топката и да подава. От нашия тим трима изчезнали наподобява много “, добави Здравков, прочут с прякора си Сухия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР