Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел остана доволен от

...
Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел остана доволен от
Коментари Харесай

Томас Тухел: Заслужавахме да победим

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел остана удовлетворен от успеха на немския отбор с 3:0 над Лацио и класирането за четвъртфиналите в Шампионската лига.

" Това бе доста солидно показване от наша страна, дисциплинирано показване ", съобщи Тухел пред Prime Video.

" Не загубихме главите си. Играхме малко по-смело и имахме по-добър темп от Лацио. Разбира се, обстановката стана още по-изгодна след гола, а второто попадение пристигна в съвършения миг. То ни донесе убеденост и мисля, че заслужавахме да победим ", добави Томас Тухел след триумфа над италианския съперник във вторник вечер.



Нападателят Хари Кейн, който означи две от попаденията бе определен за Играч номер 1 на мача.

" Това бе съвършената вечер за нас. Голям мач. Изоставахме с 0:1 след първия дуел, тъй че явно това е огромен миг за нашия сезон. Представихме се чудесно ", разяснява Кейн.

" При първия гол ставаше въпрос просто да влезем в наказателното поле. Говорим за това цяла седмица. При втория гол имах време да завърша с левия крайник и се получи добре. Доволен съм от двете си попадения. Като нападател те съдят по това дали реализираш, изключително в огромните мачове. Ще продължа да пробвам да върша това, което мога ", продължи британският футболист.



" Определено мисля, че това е доста значим миг за метода, по който ще протече сезона ни. Всички гледаха към нас и чакаха да видят по какъв начин ще реагираме след първия мач. Да се надяваме, че можем да използваме това като повтарен миг за останалата част от сезона. Ако играем по този метод, ще реализираме още победи ", добави Кейн пред BBC 5Live.

" Доволен съм от метода, по който играхме. Разбира се, че увереността идва с положителните срещи. Бяхме изцяло съсредоточени за 90-те минути ", сподели бранителят Йозуа Кимих, представен от формалния уебсайт на Европейската футболна централа - УЕФА.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР