Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен включи Артур в групата

...
Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен включи Артур в групата
Коментари Харесай

Сетиен: Артур е играч на Барселона и ще се посвети на отбора

Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен включи Артур в групата за утрешната среща с Атлетико Мадрид. Той попадна в листата от 23-ма футболисти, макар че съгласно италианските и испанските медии през вчерашния ден е минал проучвания и е подписал контракта си с Ювентус. " Артур е на наше разположение. Не зная какво е споделила майка му, само че той е състезател на Барселона и ще се посвети на тима ", увери експертът на конференция през днешния ден. Наставникът на " блаугранас " разяснява нашумялата обстановка сред Лионел Меси и помощник Едер Сарабия в мача със Селта. " Нищо особено не се е случило ".

" Трябва да се опитаме да се опитаме да спечелим всички мачове и ще забележим какво ще се случи по-късно. Атлетико е доста стабилен тим. Изобщо няма да е елементарно, доста добре създава головете си. Трябва да се движим сред линиите и да действаме точно с топката ", довери той.

" Когато няма победи и не печелиш, всички са вперили взор в теб. Отношенията в съблекалнята са положителни. Истина е, че в дадени моменти не всички сме на едно мнение, само че не е нещо грандиозно. Нормално е да има разнообразни отзиви, по този начин е и в живота. За нас е значимо да убедим всички в общата концепция ", съобщи още Сетиен.

Барса посреща Атлети на следващия ден от 23:00 часа. Ла Лига 33 кръг, вторник 30 юни  Барселона 23:00предстои  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР