Старши треньорът на Академик (Пловдив) Йордан Янков сподели мнението си

...
Старши треньорът на Академик (Пловдив) Йордан Янков сподели мнението си
Коментари Харесай

Йордан Янков: Трябват ни много мачове, тренировки и опит, за да показваме класа

Старши треньорът на Академик (Пловдив) Йордан Янков показа мнението си за успеха на отбора му над Ямбол с 83:67 в среща от баскетболното ни състезание.

" Имаше смяна в този мач от позиция на това, че показахме предпочитание и повече воля за победа. Доволен съм, че триумфът стана по-изразителен. Истината е, че ни трябват доста мачове, тренировки и опит, с цел да може нашият тим да демонстрира класа и да се успокояваме, когато поведем в резултата. Още ги нямаме, само че се веселя, че Балканската лига ни дава мачове, които ще допринесат за това. Нормално е нашият тим да има повече неточности, тъй като желаеме да играем по-бърз баскетбол. Нямаме толкоз опит, тъй че концепцията ни е да развиваме Ники Титков, Адриян Секулов, Робърт Георгиев. Ще би трябвало да живеем с тези неточности, само че пък играчи като Тони Гуджино са скъпи за нашия отбор с тези 14 битки.

Тези амплитуди в играта не ме тормозят. Аз знам, че това е обикновено. Опитвам се да ги успокоя и да им покажа, че би трябвало да са по-концентрирани. Ще би трябвало да мине време, с цел да изправим тези неточности. Физически сме подготвени, само желая играчите в тима да знаят, че в случай че желаят да се усещат потребни, аз би трябвало да мога да разгадавам на тях ", показа наставникът на пловдивчани.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР