Старши треньорът на 'Левски'' Славиша Стоянович остана разочарован от драматичната

...
Старши треньорът на 'Левски'' Славиша Стоянович остана разочарован от драматичната
Коментари Харесай

Разочарованият Славиша Стоянович: Наивно получихме втория гол

Старши треньорът на 'Левски'' Славиша Стоянович остана отчаян от трагичната загуба на „ сините'' от Арда с 1:2 на „ Герена “.

„ Всяка загуба на ''Левски'' е тежка, изключително когато загубиш по този метод. Но футбол се играе 90 минути, а не 45 минути. Трябва да се играе до последния съдийски сигнал. Първото полувреме не играхме на равнище. Липсваше ни самочувствие, комбинации и контрол'', стартира коментара си Стоянович.

''Втората част бе по-добра за нас, само че има още доста работа. За страдание, положихме доста труд през второто полувреме, заиграхме с трима нападатели, само че в края получихме втори гол. Наивно получихме втория гол, незабавно откакто бяхме вкарали нашия. Това беше огромна неточност “, добави наставникът на ''сините''.

„ Знаете в каква обстановка сме. Нямам доста други възможности на някои позиции. Но няма да се извинявам. Нямаме доста време, тъй като на всеки три дни имаме мач. Трябва да бъдем умни. Сега ще играем против сложен противник и нека да побеждаваме до края на сезона “, добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР