Рядко можете да си осигурите присъствието на една, да не

...
Рядко можете да си осигурите присъствието на една, да не
Коментари Харесай

За тази сватба, продължила четири дни, ще се говори още дълго

Рядко можете да си осигурите наличието на една, да не приказваме за две диви в една стая. Но това се случи, с помощта на магната на PrettyLittleThing Умар Камани и избраницата му Нада Адел. През уикенда Марая Кери и Наоми Кембъл облякоха най-страхотните си празненство рокли, с цел да участват на обилната женитба на Камани и Адел в Южна Франция.

Кери и Кембъл бяха измежду голям брой звезди, които пътуваха до фамозния хотел, където София Ричи се омъжи, с цел да участват на четиридневната гала на двойката. Кери носеше " гола " рокля, която съчета с транспарантни токчета, споделя NOVA. Роклята на певицата беше подчертана от красиви елементи и доста дълги ръкави. Кембъл пък носеше блестяща сребриста рокля. Двете позираха с булката, която е модел и инфлуенсър, по време на афтърпарти, последвало една от двете ѝ сватбени церемонии.

Наоми Кембъл показа фотоси с булката и младоженеца по време на западната част от сватбата им на 3 май. Те имали и обичайната индийска гала ден по-късно. Сватбеното празненство се прави оценка на над 20 милиона английски лири. То събра хора като Теса Томпсън, Ръсел Питърс и Кристина Милиан.

Модният изпълнителен шеф и неговата младоженка посрещнаха гостите си в четвъртък с бяло празненство край басейна, което включваше изобразяване с къна, танцьорки с огън и фойерверки за свършек на вечерта. На втория ден от сватбената им приказност двойката замени клетви по време на първата от двете си церемонии. Певецът Андреа Бочели, подсилен от цялостен оркестър и бели рози, извърши песента си " The Prayer “, до момента в който булката вървеше по пътеката. Индианската гала на Камани беше също толкоз обилна с обичайно облекло и самоуверен фон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР