Кирил Маричков e без опасност за живота, въпреки че е

...
Кирил Маричков e без опасност за живота, въпреки че е
Коментари Харесай

Кирил Маричков в болница, няма опасност за живота му

Кирил Маричков e без заплаха за живота, макар че е потърпевш съществено, настояват пред столичен всекидневник близки на рокаджията. „ Щурецът “ се завърна незабавно от Съединени американски щати заради обострена дискова херния.

Поради това, че дълго време е бил на крайник, дископатията му се е влошила и Маричков е усетил мощни болки. Любимецът на българските рокаджии към този момент е минал през всички нужни прегледи и е открито, че положението му не е чак толкоз ужасно. За всеки случай ветеранът на рока ще остане под наблюдаване в болница за няколко дни. Той ще бъде изписан в неделя. А новината за случая на вокалиста от „ Щурците “ обиколи България преди дни и тормози съществено феновете му.

За това се разбра от Дони, който на Гергьовден заяви на необятната аудитория, че Маричков прекъсва своето турне с мегагрупата „ Фондацията “ оттатък океана заради случай. „ Още в България, преди да заминем за Америка, Кирил Маричков претърпя случай. Успя с цената на големи болки да свири и пее до този миг, само че в този момент болките станаха нетърпими и по рекомендация на лекари се постанова да се върне в България за лекуване “, заяви Дони в соцмрежите и добави: „ Осигурихме му компаньон и асистент за полетите и се надяваме всичко да бъде удобно! Мислехме да прекратим турнето, само че той ни помоли да продължим “.

Дисковата херния визира много хора в преклонна възраст и „ щурецът “, който тази година ще чукне 80-ия си празник, е един измежду тях. Въпреки това е впечатляващо, че е стиснал зъби и е решил да отпътува хиляди километри, с цел да се срещне с многочислените си почитатели в Съединени американски щати и Канада.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР