Старши треньорът на ''Левски'' Славиша Стоянович коментира победата на неговия

...
Старши треньорът на ''Левски'' Славиша Стоянович коментира победата на неговия
Коментари Харесай

Напрежение: Славиша Стоянович хвърли стрелички по ръководство на Левски

Старши треньорът на ''Левски'' Славиша Стоянович разяснява успеха на неговия отбор с 2:1 над словенския Копер. Специалистът остана удовлетворен от представянето на неговите футболисти, само че изрази неодобрение си от неналичието на нови попълнения, като съобщи, че би трябвало да се реагира по-бързо.

„ Доволен съм от първото полувреме – бяхме нападателни, бързи, имахме положения. Трябва да сме по-спокойни пред гола. Имахме доста положения през първото полувреме. Понякога би трябвало от едно състояние да се възползваш. Допуснахме гол от статично състояние – би трябвало да оправим този детайл. Първото полувреме имахме надзор над играта. Сега ще наблегнем повече на тактиката и ще отпочинем физически. Внимателни сме с Мартин Райнов. Той имаше болежки и по тази причина не игра през днешния ден “, съобщи Стоянович пред клубната телевизия незабавно след края на дуела.

„ Надявам се да има нови. На 20 декември съм споделил какво желая. Търсим играчи, класни играчи. Но аз съм треньор, не съм скаут или анализатор. Трябва да има помощ, с цел да намерим класни играчи. Губим време, би трябвало да реагираме по-бързо. Трябва да се намерят точните играчи и всички да сме съгласни. Трябва всички да вървим в една посока и да намерим най-хубавите играчи за Левски “, продължи словенецът.

Наставникът на " сините " похвали особено и младите играчи в клуба.

„ Радвам се, че имаме доста перспективни юноши. Асен и Ники играят доста зряло за своите години. Надявам се, че ще се развиват вярно “, още разяснява Стоянович.

Следващата инспекция на „ сините “ е тази събота против втория във краткотрайното класиране на словенското състезание – Олимпия Любляна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР