Старица от индийския град Варанаси изуми цял свят. Вече близо

...
Старица от индийския град Варанаси изуми цял свят. Вече близо
Коментари Харесай

Пълна мистерия! Индийка не спира да яде пясък вече 60 години

Старица от индийския град Варанаси изуми целия свят. Вече близо шестдесет години невероятната дама похапва пясък с вкус. Въпреки необичайния си метод на хранене старата жена се усеща чудесно и не има намерение да се лишава от обичаната си храна.

78-годишната Кузма Вати изпитва остро увлечение на пясъка и чакъла. За да си набави нетрадиционното меню, тя го търси в продължение на часове. Без капка терзание се зарича, че в случай че не успее, е подготвена да вкуси и от стените на личния си дом.

Поглъщам пясък и трошляк към този момент цели 63 години. Вкусът доста ми подхожда. Не мисля, че диетата ми е нездравословна за здравето ми, а дори в противен случай. Освен това зъбите и устната му празнина са си напълно наред, счита индийката, представена от Дейли мейл.

Тя признава, че е почнала да се увлича по пясъка, когато била тийнейджърка. В началото го приемала, защото имала стомашни проблеми. Скоро обаче те изчезнали, а тя траяла да си похапва от него с ненаситност.

Към момента старата дама работи във плантация и не възнамерява да става пенсионерка скоро, защото се усеща чудесно.Смята, че за всичко това способства навикът ѝ да приема по 2 кг пясък всекидневно.

Семейството ми не схваща моята пристрастеност и ме кара да се откажа от нея, тъй като за тях тя е цялостна тайнственост. Но за какво да го върша, откакто се усещам добре. Именно ексцентричната ми храна е тайната на моето здраве, твърди Кузма.

И колкото и изумително да звучи, дамата не е единствената с увлечение към чакъла. Припомняме, че преди време с любовта си към сходни материали се популяризираха 93-годишната Судама Деви и 33-годишният Пакирапа Хунагунди, които също са от Индия /вижте фотосите им в галерията по-горе/. и двамата бяха изцяло съществени, че похапването на пясък и камъни не им предизвиква никакъв дискомфорт, а единствено им оказва помощ.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР