Стара Загора. За втора поредна година ученици от Профилирана природо-математическа

...
Стара Загора. За втора поредна година ученици от Профилирана природо-математическа
Коментари Харесай

Ученици от Стара Загора представят мобилно приложение „Merry Chrismas Bulgaria”

Стара Загора. За втора поредна година възпитаници от Профилирана природо-математическа гимназия " Гео Милев " оферират за всички българи по света коледно приложение „ Merry Chrismas Bulgaria ”. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Креативната концепция е осъществена от Кирил Иванов от 11 Б клас, Тодор Митев от 12 Г клас и екип възпитаници от Ученическия съвет. По този метод старозагорските младежи желаят да внесат празничен дух и доста въодушевление във всеки български дом!
Програмният артикул има три функции- първата алтернатива е изтеглянето на шансове, особено подбрани от Ученическия съвет на ППМГ „ Гео Милев “.

Втората е за учителите от гимназията. Там те могат да прочетат написано прелестно благопожелание като употребяват специфичен код: 18122020ppmg.

Последната алтернатива отброява дните до Коледа и за всеки ден демонстрира обещано предизвикателство, което би трябвало да бъде изпълнено, като да вземем за пример прочитане на книга или правене на сладко прелъщение.

За творчеството си учениците Тодор Митев и Кирил Иванов предходната година бяха наградени от кмета на Общината Живко Тодоров със Сертификат за доброволчество.
Приложението може да бъде прегледано
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР