Скърбяща майка казва, че убиецът на сина ѝ все още

...
Скърбяща майка казва, че убиецът на сина ѝ все още
Коментари Харесай

`Синът ми даде втори шанс на престъпник, когато трябваше да бъде затворен - и плати с живота си`

Скърбяща майка споделя, че килърът на сина ѝ към момента е трябвало да бъде затворен - и подлага на критика управляващите за това, че има " кръв по него техните ръце ".

54-годишната Дона Пауъл изиска отговори за какво Робърт Гудуин е могъл да се разхожда свободно по улиците и да убие сина й, Шейн Томпсън, на 32 години, през декември 2021 година Шейн, баща- от един, беше дал работа на Гудуин, когато беше освободен от пандиза, само че беше намушкан, когато двамата се върнаха в къщата на Шейн след пиво в механа.

Гудуин беше приет за отговорен за убийството на Шейн и наказан на пожизнен затвор с най-малко 22 години през април предходната година. Но Дона, пенсионирана учебна готвачка от Бирмингам, пита за какво Гудуин е бил свободен да извърши убийството, като се има поради, че е трябвало да излежава присъда от 41 месеца отнемане от независимост.

Гудуин беше вкаран в пандиза за обир през декември 2018 година което остави жертвата му в безсъзнание - след това той беше освободен с позволение, само че по-късно върнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР