Стара Загора. Главният прокурор Сотир Цацаров и заместникът му и

...
Стара Загора. Главният прокурор Сотир Цацаров и заместникът му и
Коментари Харесай

Главният прокурор Сотир Цацаров и заместникът му Борислав Сарафов ще открият новата сграда на РП - Чирпан

Стара Загора. Главният прокурор Сотир Цацаров и заместникът му и шеф на Национална следствена работа Борислав Сарафов ще открият новата постройка на Районна прокуратура – Чирпан (бул. „ Георги Димитров “ № 59) на 19 декември от 11.00 часа, оповестиха от пресцентъра на Прокуратуратураа . Церемонията планува освещаване на постройката от Старозагорския митрополит Киприян. Гости на мероприятието ще бъдат ръководители на окръжните и районни съдилища в Стара Загора и Чирпан, представители на Прокурорската гилдия от сегашния и някогашен Висш правосъден съвет, апелативният прокурор на Пловдив Иван Даскалов, административните ръководители на Оперативна програма – Стара Загора и районна прокуратура – Чирпан, регионалният шеф на Стара Загора, кметове на общини и други
Сградата на районна прокуратура – Чирпан е някогашна благосъстоятелност на Министерството на защитата, предоставена за прилагане на правосъдната власт с Решение на Министерски съвет от 2016 година Ремонтът е сбъднат напълно със средства от бюджета на Прокуратурата на Република България. До момента прокурорите и чиновниците от районна прокуратура – Чирпан работеха при едни от най-тежките материално-битови условия.
През актуалната година беше открито решение на сградния проблем на Оперативна програма – Видин, Оперативна програма и районна прокуратура – Кюстендил, районна прокуратура – Несебър и районна прокуратура – Каварна.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР