Стана ясно, че социалната мрежа Instagram скоро ще увеличи количеството

...
Стана ясно, че социалната мрежа Instagram скоро ще увеличи количеството
Коментари Харесай

Instagram ще започне да показва реклами в раздела Преглед и в профилите на потребителите

Стана ясно, че обществената мрежа Instagram скоро ще усили количеството рекламно наличие, което потребителите виждат, до момента в който взаимодействат с платформата. Съобщава се, че рекламите ще се демонстрират в раздела " Преглед " и на страниците на потребителите, което съгласно разработчиците на платформата ще открие нови благоприятни условия за рекламодателите.

В Instagram към този момент се демонстрират реклами при приплъзване на каналите в страницата " Преглед ". В бъдеще обаче рекламодателите ще могат да слагат реклами, които ще се демонстрират незабавно след кликване върху раздела " Разглеждане ". Те ще бъдат съпроводени от подобаващ етикет и бутон " Научи повече ", тъй че потребителите ясно да схващат, че пред тях е реклама. Освен това рекламите ще се появяват непосредствено в профилите на потребителите. В момента кликването върху фотография или видеоклип в решетката на страницата на профила води до други изявления под формата на канал. В бъдеще в този канал ще се появява рекламно наличие.
-->
Instagram съобщи, че рекламите ще се слагат единствено в " обществени профили, които не са ориентирани към младежи ". На този стадий нововъведението се тества с стеснен брой рекламодатели и консуматори от Съединени американски щати. Кога тъкмо обществената мрежа възнамерява да я популяризира измежду всички консуматори на платформата, следва да разберем.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР