Сряда, 20 октомври - Опасност от кавгиСлънцето и Луната са

...
Сряда, 20 октомври - Опасност от кавгиСлънцето и Луната са
Коментари Харесай

Сряда, 20 октомври - Опасност от кавги

Сряда, 20 октомври - Опасност от кавги

Слънцето и Луната са разположение в съпротива една против друга. Наблюдава се Пълнолуние в Риби. Това ще се отрази като опълчване сред мъжете и дамите и експлоадиране на разногласия, прерастващи до кавги и кавги. В реалност е добре известна максимата, че противоположностите се допълват, само че през днешния ден мнозина няма да са съгласни с това. Важно е през днешния ден да не се взимат прибързани решения.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии. 

При Овните прекомерно мощните страсти ще им основат проблем. Ще се усещат комплицирани и депресирани още повече, че има риск да изгубят съществени суми. Споровете и кавгите ще ги изтощят до степен, в която просто ще желаят да зарежат всичко и да избягат някъде надалеч. Препоръчително е да не губят позитивизма си и да са признателни за това, което са постигнали и имат. Всеки минава през сложни моменти, значимото е да го направи с достолепие и да си извлече поучения.

За Телците е доста евентуално да изгубят време и сила в неблагодарни действия. Много е евентуално в бизнеса си да не реализиран резултата, към който се стремят. Това ще се дължи главно на желанието им да ощастливят всички по едно и също време. Мисия съвсем невъзможна. Ето за какво не си коства да губят време и сила на вятъра, а да се концентрират върху нещата, които ще са потребни таман за тях.

Представителите на зодия Близнаци ще положат неимоверни старания, с цел да икономисват, само че позициите на планетите са такива, че няма да имат шанса да попаднат в категорията на топ пестеливците. Не би трябвало да съжаляват доста – просто са във фаза на разточителства, която няма да продължи дълго.

Раците е добре да изработят съглашение, на чиято основа най-сетне да стъпят взаимоотношенията им с сътрудниците в бизнеса. Тази стъпка е значима за тях, тъй като, въпреки и за спечелването на доверието им да би трябвало да се положат големи старания, те не би трябвало да губят религия в другите – изключително когато поемането на задължения е подкрепено с подписи.

За Лъвовете в този момент е идеалното време да стартират и втора работа. Като цяло денят е добър за взимане на решения, които ще повлияят на увеличението на финансите им.

Девите ще са доста въодушевени и няма да се тормозят да рискуват. В същото време всяко тяхно решение ще е взето след доста размисъл и неведнъж разиграване на разнообразни сюжети.

Везните могат да влязат в съществени пререкания със свои близки или бизнес сътрудници по разнообразни финансови въпроси. Препоръчително е да не отстъпват от позициите си, само че да ги излагат аргументирано, което значи – невъзмутимо и с доста доказателствени тези.

За Скорпионите е целесъобразно през днешния ден да влагат единствено в творби на изкуството. Ще получат сериозна възвръщаемост след години.

Стрелците ще имат чувството, че към тях избухват десетки финансови мини. Но ще държат протичащото се под надзор, поради което нямат учредения да се тормозят.

Козирозите с наслада ще оказват помощ на сътрудници и бизнес сътрудници – както със препоръки, по този начин и финансово. Възможно е даже да ударят едно рамо на конкуренцията. За тях обаче е добре да си вършат сметката, най-много когато става дума за финансова възвръщаемост на вложенията и да не бъдат наивни.

Водолеите би трябвало да са изключително деликатни, когато взимат решения, свързани с експорт на артикули или фондови пазари. Препоръчително е да заобикалят хазартни действия, в противоположен случай ще натрупат потребен, само че доста горчив опит.

За Рибите е целесъобразно да не са алчни и да се придържат към рутинните си задължения и отговорности. Днес това е най-хубавата тактичност да не влизат в непотребни пререкания и разногласия с хора, които държат на тях и ги ценят.

 

 

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР