Срещу Бойко Борисов се води организирана кампания вътре в ГЕРБ

...
Срещу Бойко Борисов се води организирана кампания вътре в ГЕРБ
Коментари Харесай

Бойко на мушката в ГЕРБ: Борисов изолиран след вота

Срещу Бойко Борисов се води проведена акция вътре в ГЕРБ за предизборно оклеветяване, заяви за „ Галерия “ някогашен народен представител. Заговорът имал за цел да понижи въздействието на водача в личната му партия и да го сложи в изолираност незабавно след изборите.

В основата му стояли деятели на ГЕРБ, чиито несъразмерни мераци за постове Борисов бил обезвредил.

Брожението се показало в партийните редици след излизането на втория лист „ Магнитски “, в който фигурираше Владислав Горанов. Тогава водачът на ГЕРБ, както и основни партийни фигури, се разграничиха от своя финансов министър. Това провокирало паника измежду част от герберите.

Впоследствие някои възнегодуваха против махането от листите на Кирил Ананиев и Петя Аврамова, които по традиция водеха в Перник и Враца. Според осведомени Борисов е желал да защищити партията от възможни вреди, в случай че има трета серия от „ Магнитски “.

Възможно било Ананиев и Аврамова в качеството си на министри да са контактували с хора, попаднали към този момент в черния лист на Съединени американски щати. И въпреки да не са споменавани в показанията на Васил Божков или други очевидци, било допустимо кълбото да стигне до тях.

Реклама

Листите били подредени по метод, който удовлетворявал множеството хора край Борисов и не се чака да има напрежение в районите по тази линия по време на предизборната акция.

Част от съперниците на водача в партията пък считали, че съюзяване с Политическа партия и Демократична България е единственият им късмет да се върнат в ръководството и по тази причина не им се желало да си скапва връзките.

По места някои от тях даже се споразумели за феърплей с съперниците си от тези партии.

Борисов обаче продължава да поддържа линия против Политическа партия и Демократична България. Баце даже обществено поддържа президента Румен Радев, които се изрече отрицателно за групировката на Кирил Петков и Асен Василев. „ Не му благодаря за Кирил, Асен и Рашков, че ни ги натресе. Но той самичък сподели, че шарлатанията ще спре. И да се стегнем, и да управляваме. Иначе на какво наподобява това – за две години шест пъти приказваме едно и също “, изнерви се Бойко на среща във Враца.

„ Трябва да сме с един народен представител повече, само че първи. Тогава ще създадем държавно управление. Ако сме втори, само че няма по какъв начин, тъй като Политическа партия ще ги бием сигурно и „ Да. България “ ще бием. Да забележим дали ще долъжат хората с механичния общ брой “, пусна опорките си Борисов при откриването на акцията
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР