Срещата на върха между ККП и политически партии от други

...
Срещата на върха между ККП и политически партии от други
Коментари Харесай

Си Дзинпин ще участва в срещата на върха между ККП и чуждестранни партии

Срещата на върха сред ККП и политически партии от други страни ще се организира във видео формат на 6 юли. В нея ще взе участие генералният секретар на Централен комитет на ККП и ръководител на КНР Си Дзинпин, заяви представителят на Международния отдел на Централен комитет на ККП Ху Джаомин, заяви радио „ Китай “.

Мотото на срещата ще бъде „ Благополучието на хората е отговорност на партията “. В срещата ще се включат над 500 водачи на партии и политически организации от 160 страни, както и повече от 10 хиляди партийни представители, а Си Дзинпин ще произнесе тематична тирада.

Ху Джаомин уточни, че срещата е значимо дипломатическо събитие от честванията по случай 100 годишния празник на ККП, посредством която партиите от целия свят имат опция да споделят своя опит в ръководството, оправянето с провокациите и пандемията.

Така ще се засилят уменията им за обезпечаването на по-добър живот на хората, ще насърчат международния мир и развиване, с цел да продължи построяването на общността на споделената орис.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР