Срещата между САЩ и Русия в Хелзинки постави първият камък

...
Срещата между САЩ и Русия в Хелзинки постави първият камък
Коментари Харесай

Боян Чуков за срещата Путин-Тръмп: Капиталистическият троцкизъм на демократите в САЩ си отива

Срещата сред Съединени американски щати и Русия в Хелзинки сложи първият камък на новата геополитическа мозайка, която стартира да се гради в света. Това сподели Боян Чуков, консултант по външната политика в държавните управления на Пламен Орешарски и Сергей Станишев, предава " Фокус ".

„ Видяхме по какъв оправдателен метод се отнасяха двамата президенти един към различен и с какво почитание говореха за Си Дзинпин. В същото време видяхте отношението на Тръмп към страните членки на НАТО и Европейски Съюз. Доналд Тръмп е извънредно прям и ненапразно искаше в Г-7 да върне Русия, защото останалите страни членки на Г-7 не са равни. В този преход към новия свят всички остарели структури стартират да се разрушават. Финансовият буржоазен троцкизъм, който беше главната идеология на демократите в Съединени американски щати, си отива “, изясни той. Боян Чуков сподели, че Русия също е постигнала значително от срещата.

Според него Руската страна се е трансформирала в незаобиколим фактор в международната политика – тя е посочила, че стои устойчиво в интернационалните връзки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР