Сръбското издание Telegraf обяви известна и изненадваща нашенка за кралица

...
Сръбското издание Telegraf обяви известна и изненадваща нашенка за кралица
Коментари Харесай

Мика Стоичкова е кралицата на голите СНИМКИ

Сръбското издание " Telegraf " разгласи известна и изненадваща нашенка за кралица на голите фотоси... За огромна изненада на мнозина, таблоидът в западната ни съседка короняса за такава Мика Стоичкова, която едва ли обаче може да бъде избрана тъкмо по този метод, изключително на фона на наличието на Николета Лозанова в обществените мрежи. В съпоставяне с нея, огромната щерка на Камата постоянно е била по-умерена в степента на сексапил, която сервира на своите фенове във виртуалното пространство. И въпреки всичко факт е, че медията реши да присъди това звание точно на нея, предава life.dir.bg.

" Баща ѝ е футболен занаятчия и отличник на Европа, а тя стана кралица на голите фотоси ", написа изданието в материала, към който като доказателство са приложени няколко разголени изображения на Мика, които по никакъв метод не са вулгарни.

В публикацията написа още, че за разлика от своя татко Христо, чийто професионални триумфи му отреждат почетно място в историята на футбола, тя притегля внимание към личността си не със спортни достижения, а с атрактивни фотографии.

Не е ясно дали 33-годишната наследница на носителя на оценката " Златна топка " знае за новата си купа, тъй като сега тя е на отмора със своя другарка в една от най-магнетичните дестинации в Мексико, а точно прелестния Тулум, ситуиран на полуостров Юкатан. Райското кътче, привличащо туристи от близо и надалеч, е добре познато за нея, тъй като преди години, когато живееше в Съединените щати, тя постоянно отскачаше до там, наслаждавайки се на неговата спираща дъха хубост. Нещо повече, тя самата го дефинира за собствен трети дом.

Любовта ѝ не е по никакъв начин изненадваща, защото тамошните лазурни крайбрежия, размивани от тюркоазените води на Карибско море, в действителност са пропити с история. Днес наред с модерните постройки, издигнати за привличане на гости, търсещи успокоение измежду първокласна конюнктура, там могат да бъдат видени някои от най-интригуващите археологически обекти, непокътнати от античната цивилизация на маите.

От четири дни насам Мика споделя със своите почитатели в Инстаграм горещи фрагменти от екзотичната почивка, на която се е отдала. Поредицата стартира с изображение, снимано в хотелската стая, на което се вижда силуетът ѝ, изравен на балкона, който дава панорамна панорама към естествения воден басейн. Със идващите си изявления тя сподели по какъв начин се припича под жарките слънчеви лъчи на плажната линия, носейки мощно изрязани бански костюми от две елементи, разкриващи фигурата ѝ.

" Ако не можеш да понесеш да приказват за теб, значи не си подготвен за славата ", гласи посланието ѝ към един от постовете, сдобил се с хиляди лайкове, на който тя театралничи пред обектива в нищожно горнище, едвам прикриващо бюста ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР