Сръбският плеймейкър на ЦСКА - Лазар Туфегджич трайно изгуби доверието

...
Сръбският плеймейкър на ЦСКА - Лазар Туфегджич трайно изгуби доверието
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Саша Илич отписа Туфегджич?

Сръбският плеймейкър на ЦСКА - Лазар Туфегджич трайно изгуби доверието на сънародника си Саша Илич след поредност от неубедителни изяви от началото на сезона. Офанзивният полузащитник стартира акцията като титуляр в състава на младия експерт, само че последователно изгуби мястото си измежду 11-те. Той няма да започва и в гостуването на Ботев (Пловдив) в сряда, като това ще е четвърти следващ дуел, в който сърбинът не стартира от първата минута.

25-годишният Туфегджич дойде на “Армията ” през лятото от Спартак (Суботица), като до тогава не бе играл отвън родината си. Очакванията към него бяха високи, тъй като за правата му бяха платени към 300 000 евро, а през предишния сезон бе забил 8 гола в 30 мача в сръбското състезание.

Туфегджич беше второто лятно попълнение на “червените ” след Станислав Шопов и бе един от дребното нови, които бяха привлечени задоволително рано, че да проведат пълноценна подготовка. Туфа, както е именуван сърбинът в съблекалнята, обаче по този начин и не съумява да се приспособява към отбора, като към момента чака първото си попадение в шампионата. Разписа се само при успеха с 4:0 над Македония (Гьорче Петров) в Лигата на конференциите.

Туфегджич започва в най-важните мачове в първата част от сезона - гостуването на Базел и безконечното дерби с Левски. Той обаче не оправда по никакъв метод гласуваното му доверие и след дуела със “сините ” седи на аварийна пейка, като няма изгледи скоро да се върне трайно измежду титулярите. Очаква се най-малко до зимата той да има периферна роля в състава на Илич.

Сръбският експерт е останал удовлетворен от представянето на различен от новите футболисти в тима - Марселино Кареасо. Колумбиецът ознаменува дебюта си с алената фланелка с цели три асистенции против Хебър на позицията зад двамата нападатели и даде сериозна поръчка за титулярно място в утрешното посещение на Ботев.

В Коматево Илич ще направи най-малко една смяна по отношение на стартиралите против Хебър.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР