Спряганият за нов собственик на Левски британски бизнесмен - Джоузеф

...
Спряганият за нов собственик на Левски британски бизнесмен - Джоузеф
Коментари Харесай

Куриозно! Бъдещият собственик на Левски искал да играе за ЦСКА

Спряганият за нов притежател на Левски английски предприемач - Джоузеф Диксън, се оказа обвързван с ЦСКА още през 2012 година.

Тогава юношата на Манчестър Юнайтед идва на проби на стадион " Българска войска ", само че не е бил харесан от тогавашния треньор на " алените " Стойчо Младенов.

" Започналият преди години в юношеската групировка на Манчестър Юнайтед Джоузеф Диксън стартира тренировки с ЦСКА.

Той ще изкара най-малко десетдневен тестов интервал, през който ще бъдат преценени качествата му. Диксън е нападател, като преди 5 години напуща Юнайтед и заиграва в румънския Глория Бизау. Любопитен факт от кариерата му е престоя в турския гранд Фенербахче, където обаче си остава само с тренировките.

В началото на тази година Джоузеф Диксън се завърна в Англия, където се надяваше да подпише двумесечен договор с Уест Хем, само че в последна сметка този вид е пропаднал.

Диксън е роден на 27 ноември 1989 година в Лондон, от френско родословие. Още като младеж прави усещане с извънредно нападателната си експедитивност.

Преди две години към него е имало интерес от страна на Олимпик Марсилия, Севиля и Портсмут.

Англичанинът е първият нов футболист, въпреки и на проби, който се появява от идването на Стойчо Младенов отпред на тима.

Днес новия състезател направи първата си подготовка с ЦСКА ", гласи материалът в Gong.bg от април 2012 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР