КОНКОРД, Ню Хемпшир (AP) — Бившият ръководител на центъра за

...
КОНКОРД, Ню Хемпшир (AP) — Бившият ръководител на центъра за
Коментари Харесай

Бивш лидер на младежкия център в Ню Хемпшир защитава мандата си след изобличителни показания на съдебния процес

КОНКОРД, Ню Хемпшир (AP) — Бившият началник на центъра за задържане на младежи в Ню Хемпшир се пази от изказвания, че или е насърчавал физическо принуждение, или е бил „ съзнателно кьорав ” към него по време на съвсем 40-те си години в заведението.

Рон Адамс не даде показания по време на знаковия развой, в който журито откри страната за немарливост и присъди 38 милиона $ на мъж, който сподели, че е бил обичай и изнасилвана стотици пъти в Центъра за развиване на младежта. Но името му постоянно се появяваше: Множество някогашни чиновници свидетелстваха, че Адамс е бил съпротивляващ на образованието или дисциплинирането на личния състав, бил е високомерен към подателите на сигнали и е одобрявал философията на своя предходник: „ Ако децата ви дадат нещо (ругателно слово), разбийте ги (ругателно). ”

„ Рибата гние от главата ”, сподели юрист Дейвид Вичинанцо, който твърди, че ръководителите на оборудването са разрешили просвета на корист. И до момента в който част от присъдата остава оспорвана, съдият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР