Спрете да живеете така, все едно оцелявате и започнете да

...
Спрете да живеете така, все едно оцелявате и започнете да
Коментари Харесай

Нашата мисия в живота е не просто да оцелеем, а да процъфтяваме всеки ден

Спрете да живеете по този начин, все едно оцелявате и започнете да процъфтявате! Вие не сте родени, с цел да играете безвредно в зоната си на комфорт. Дори и да не успявате тъкмо в този момент, не се отхвърляйте! Попитайте всеки бизнесмен или авантюрист и той ще ви каже, че неуспехът е от значително значение.

За мнозина да оцелееш значи да преминеш през ежедневното мелене, единствено с цел да издържиш едни и същи борби още веднъж и още веднъж. Това не е живот, тъй като ненужно се вкопчваш в него.

Изглежда някои хора процъфтяват при каквито и да е условия, с които се сблъскват, до момента в който вие се чудите за какво сте заседнали в затруднено състояние. Да процъфтяваш значи да растеш и да действаш, а не просто да стоиш и да си мислиш: " Аз ще работя повече! "

" Оцеляването е значимо. Процъфтяването е елегантно. " - Мая Анджелоу

Тези, които процъфтяват, подхранват персоналното си израстване и стъпват отвън зоната си на комфорт. Тези, които просто оцеляват, са щастливи да не нарушават живота си поради паниката и напрежението. Можете да употребявате напрежението и безпокойството, с цел да породите творчество и нови благоприятни условия.

Процъфтяването изисква смяна в мисленето и вдишване на възможностите, които ви се дават. Ключът към процъфтяването е да се признае, че сте недоволни и сте подготвени да извършите промени, без значение от съответните стъпки.

За да преминете от оцеляване към преуспяване, просто започнете, като се освободите от отрицателните си мисли. Разрушителните мисли могат да навлязат надълбоко в душeвността на човек, в случай че бъдат оставени без контрол. Заменете негативността с позитивни мисли и вярвания. Това е първата стъпка към смяната.

Запомнете, че процъфтяването е положение на мозъка.

" Там, където има съсипия, има вяра за богатство. " - Руми

Поемете отговорност за живота си, като изберете вашите условия, вместо да обвинявате външни условия. Както знаете, жертвите са заседнали в обезверено мислене, вярвайки, че светът им дължи нещо.

Важно е да знаете какво желаете от живота. Не приказваме за повърхностни неща като нова кола или по-голяма къща. А за нещо по-дълбоко: вашата цел, това, което възпламенява духа ви и ви кара да оживеете.

След като знаете какво желаете от живота, започнете с дребни стъпки. Бъдете търпеливи, триумфът идва постепенно. В последна сметка пътуването ви е самооткриване. Пътуването е изпълнено с високи и ниски равнища. Ниските ви оказват помощ да овладеете себе си, тъй че печелите уроци, значими за персоналното ви израстване.

Като последна точка, откажете се да приемете негативните условия като непрекъснати. Запомнете, че " Нищо не е непрекъснато в този греховен свят, даже нашите неприятности. "
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР