Спортният семинар Физкултура ще засегне важни теми за правилна стойка

...
Спортният семинар Физкултура ще засегне важни теми за правилна стойка
Коментари Харесай

"Физкултура" или как да живеем по-добре

Спортният семинар " Физкултура " ще засегне значими тематики за вярна стойка при спортуване и предотвратяване от травми. Събитието ще се организира на 10 март в Sofia Event Center.

Форумът е ориентиран към всички хора, които имат предпочитание да трансформират метода си на живот, като го създадат по-активен и здравословен. Те ще получат препоръки и хрумвания какви практики да употребяват, за какви неточности да внимават и по какъв начин да бъдат стимулирани, обявиха уредниците от състезателен клуб " Бегач ".

Лекторите на семинара ще предадат характерни умения за възстановяване на спортните достижения. Кинезитерапевтът Калин Стоянов ще показа потребен опит за предотвратяване от спортни контузии, като ще обърне внимание на бягането, плуването и колоезденето.

Специалистът по ресторативно придвижване Ваня Висарионова ще опише по какъв начин позицията на тялото въздейства върху ставите, сухожилията и мускулите по време на спорт. Тя ще даде препоръки за възстановяване на стойката на тялото при спортуване.



На семинара ще бъдат показани някои от последните технологии в спортната метрика. Функционалните тренировки и опциите за правене на лична стратегия посредством мобилно приложение също ще бъдат наранени в програмата.

Гост-лектори на събитието ще бъдат Питър Томпсън, пробягал 44 маратона в 44 европейски страни за 44 следващи дни и Кати-Джейн Лерпение - първата жена, минала независимо Великата китайска стена (4500 км за 167 дни).

Сред другите лектори ще са известният публицист за здравословно хранене Мат Фитсджералд, банкер, който е единственият българин-непрофесионалист, преплувал Ламанша - Стефан Иванов, първият българин, минал Pacific Crest Trail - Петър Ванев и Хуан-Пабло Савонити, който възнамерява да премине 33 000 км от Аляска до Патагония.

Регистрацията за форума продължава.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР