Спортният министър в оставка - Радостин Василев, за пореден път

...
Спортният министър в оставка - Радостин Василев, за пореден път
Коментари Харесай

Радостин Василев: В БФС смятат, че са фараони, които си предават властта наследствено

Спортният министър в оставка - Радостин Василев, за следващ път се заяде с управлението на БФС, като ги дефинира за „ фараони “. Той е на мнение, че федерацията е превзета дотам, че резултатите сами приказват за себе си.

„ БФС и страната са двете страни на една и съща монета. В страната имаше прочут опит и триумф за смяна в последните 6-7 месеца. Надявам се напълно скоро да продължим. В БФС смяна не се е случила от 20 години, там управлението смята, че са като египетските фараони, предаването на властта е наследствено. Моето отношение няма да по какъв начин да се промени. За да има смяна там, би трябвало да има доста съществено отношение от страна на страната “, сподели Василев пред Българска национална телевизия.

Той изрази още страдание, че огромна част от резултатите от работата му няма по какъв начин да станат забележими за елементарния човек, тъй като в продължение на 12-15 години спортът ни е изпаднал в „ иго “ на избрани лица и структури, които не се интересуват от атлетическите триумфи.

Радостин Василев в това време разгласи, че ще работи за основаването на нов политически план, като още в границите на актуалното Народно заседание ще оглави групата на отделилите се депутати от „ ИТН “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР