Сегашният руски т. нар. елит се превърна в самодоволна органика,

...
Сегашният руски т. нар. елит се превърна в самодоволна органика,
Коментари Харесай

Юрий Пронко: Елитът като пиявица се е впил в тялото на Русия

Сегашният съветски така наречен хайлайф се трансформира в самодоволна органика, която като пиявица се е залепила за тялото на страната ни. Не знам, само че въпреки всичко ще предположа, че нито една страна в света няма такава елитна субстанция, която се е формирала през последните 30 години в Русия.

Тази субстанция счита себе си за хайлайф на 1/8 от земната суша, само че в действителност е нейният срам. Те в действителност презират Русия, само че тя е единственият им източник на благосъстояние. Няма национализъм, няма татковина, елементарен бизнес, който ви разрешава да живеете първокласно.

Случилите се напоследък естествени и породени от индивида бедствия демонстрираха, че Русия още веднъж е на отклонение – или „ чистка “ на тези, които години наред ръководят процесите, и нова „ кадрова гражданска война “, или „ прислужници на народа “, които се считат за „ боляри “, най-сетне ще обезпечат правото си да живеят обособен живот от останалата част от страната.

Наводненият Орск, където „ гризачите “ нападнаха язовир, който коства на данъкоплатците един милиард рубли, е ослепителен образец за този раздор сред по този начин наречения хайлайф и останалата част от хората. Оказва се, че патриотизмът е за простаци, трябват контракти и бюджетно финансиране.

Спор имаше и към жилището на сина на кмета на Орск в Дубай. Хората задаваха въпроси, а държавни чиновници отговаряха, че кметът Василий Козупица не е нарушил нищо. Синът му е пълновръстен.

Той самичък си е купил жилище: „ В Орск имаше доста разнообразни пояснения за това “, означи политологът Алексей Чадаев, „ че самият наследник е работил като инженер в петролни компании, самичък е спечелил тези пари, купил е този апартамент с ипотека. Е, като цяло, баща не му е оказал помощ с нищо, това е формалната версия, не си изобретявам нищо.

Но по какъв начин наподобява в профил? Позицията на Чадаев е ясна.

„ Изглежда, че шефовете са устроени по този начин от генерации, че задачата на всичко е да си потегли. Да, в случай че аз не мога да си потегли, то най-малко децата да си тръгнат, най-малко да имат шанс Това към този момент е въпросът за сина на зам.-кмета, съгласно мен, или на вицегубернатора на Перм “, означи в ефир политологът.

„ Тоест, тук в страната е свободна зона за лов. Тук има запаси, само че е невероятно да се живее. Затова просто би трябвало да сте по-близо до ресурса, да съберете повече и по-късно да отидете там, където слънцето е по-зелено и животът като цяло е по-добър. "

В същото време на всички ни непрестанно се приказва за национализъм.

„ Патриотизмът е пропагандна история, която улеснява тези, които са по-близо до ресурса, да го развиват, просто казано, патриотизмът е за простаци, а ресурсите са за естествени хора.

Тоест не би трябвало да се споделя, че те не обичат Родината си, само че те обичат родината си единствено като място, където могат да печелят пари, а не като място, където могат да харчат пари, т.е. да живеят, да вършат някакви проекти и така нататък "

До момента на разнообразни изключителни обстановки сходен метод може да е работил. Преди потопа. До специфичната военна интервенция, която може да се одобри и като изключителна.

А в този момент циреите се отварят. Въпросът е единствено дали ръководещите по места схващат, че обстановката се промени и към този момент няма да е както преди.

„ Цялата обстановка е в подобен динамичен развой, тъй като има хора, чиито родственици умират във войната, и има хора, които в никакъв случай не са разбрали, че нещо се е случило “, означи Чадаев.

„ Отново, в случай че не беше наводнението никой в никакъв случай не би задал въпроси на този кмет.Тоест, някой чака да свърши това и да може да се промени окончателно забележете, че нещо се е случило, и няколко действителности съществуват една с друга, само че в случай че не беше злополуката... Катастрофата постоянно е пробив на една действителност в друга.

Гнилата " непоклатимост " на този развален " хайлайф ". Според мен е време да изпратим тези деятели на прамайката на историята и да въведем цялостна възбрана на двойното поданство, на собствеността върху непознати парцели и банкови сметки. Или служете на Русия и нейния народ, или се махайте отсам, границите са отворени. Първо обаче отговорете на въпросите на силите за сигурност, в случай че, несъмнено, имат такива.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед23509Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед14389Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед46218„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед27441Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед31917Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед131951Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91352Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84499Полк. Николай Марков за патогенните про
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР