Спортният министър Радостин Василев вече помага на ЦСКА за реконструкцията

...
Спортният министър Радостин Василев вече помага на ЦСКА за реконструкцията
Коментари Харесай

Спортният министър помага на ЦСКА за стадиона

Спортният министър Радостин Василев към този момент оказва помощ на ЦСКА за реконструкцията на ст. " Българска войска ". Той е разискал с основния проектант на София Здравко Здравков опциите за рационализация на арената.

" Бяха дискутирани благоприятни условия, касаещи бъдеща цялостна реорганизация и рационализация на ст. " Българска войска " според плана за Подробен организационен проект (ПУП) на парк " Борисова градина ". Бяха детайлно прегледани издадените досега документи, както и обсегът на бъдещата реорганизация и идното публично разискване на Подробен устройствен план на парк " Борисова градина ", оповестяват от министерството.

От там показват, че терзанията на единия от притежателите на клуба Юлиян Инджов са " изрично неоснователни ". В дните преди Коледа, след среща в ММС, той показа опасенията на " Армията ", че на стадиона могат да се правят единствено ремонтни действия и навеси на трибуни, които няма да удовлетворят условията на ФИФА и УЕФА.

Всичко следва да бъде изчистено, а на последната среща е конкретизирано, че на 12 септември 2019 година е издадена виза за планиране на главен ремонт и реорганизация на стадиона. Василев провежда във вторник среща с представители на Столична община и ЦСКА, на която да бъдат разисквани и изчистени проблемите.

Наскоро съсобственикът на ЦСКА Гриша Ганчев разгласи, че построяването на оборудването в този момент би коствало към 45 млн. евро. " Има план, има периоди, всичко - би трябвало да бъде пуснат през 2023 година ", сподели той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР