Спортният министър Красен Кралев даде мнението си относно представянето на

...
Спортният министър Красен Кралев даде мнението си относно представянето на
Коментари Харесай

Кралев: Дерменджиев загуби цяла година за националния, нивото е ясно, има явни зависимости в съдийството

Спортният министър Красен Кралев даде мнението си по отношение на представянето на националния тим през 2020 година. Кралев изрази удовлетворение, че Георги Дерменджиев към този момент не е отпред на " лъвовете ". Той добави, че се задава положително потомство в родния футбол. Министърът уточни съдийството като главен проблем за футбола в България.

" За наслада на всички Георги Дерменджиев е минало, загуби цяла година, два гола за 540 минути, всичко е ясно, равнището е ясно. Изумен съм просто! Четох отчета, който беше оповестен в един всекидневник, и на никое място не видях даже една самооценка. Да се надяваме, че сходни мигове ще бъдат спестени на българските почитатели. Знаете какво е мнението на всички за този треньорски екип и треньор.

Не съм склонен, че това са най-хубавите ни футболисти, против Унгария можеше да излезем с различен състав. Николай Михайлов и Митко Илиев споделиха, че играчите в националния тим нямат самочувствие - кой да им го даде това самочувствие, в случай че не треньорът?!

Идва положително потомство - Наумов от ЦСКА 1948, Виктор Попов от Черно море, братята Христови, Лъчо Котев от Арда от страховит футболист, Светльо Ковачев, Здравко Димитров, Мартин Минчев, Калоян Кръстев, Антов, Турицов, Илиан Илиев...

Ето за пет секунди изброих над 10 имена. Не е лека групата за международното състезание, правилно. Тежки конфликти ни чакат - Италия, Швейцария, след това гостуваме на Северна Ирландия. За третото място би трябвало да бъдем удовлетворени, би трябвало да обиграваме състава и да трупаме точки за по-горна урна за идващите квалификации.

Има време до конгреса на БФС, значимо е да има конфликт на хрумвания. Струва ми се, че в нашия футбол липсва откритият диалог, да се каже какви са проблемите. Емо Костадинов резонно пази позицията, че би трябвало да се даде път на младите треньори, както се прави в Германия.

ЦСКА се показа добре в Лига Европа, малшанс им попречи да продължат напред, направиха положителни мачове. Лудогорец е в интервал на промяна на тима, тази година ще прекара и следващата година след промяната ще се завърнат в Европа на цялостни обороти.

Проблемът в българския футбол е съдийството, има очевидни зависимости. По този метод се отблъскват почитатели и вложители, не приказваме това по какъв начин се отразява на футболистите. До крепко би трябвало да се реже в съдийството, би трябвало тотална промяна, а не да се крием като щрауси ", съобщи Красен Кралев пред Българска национална телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР